Avatar billede sidenius Nybegynder
06. november 2008 - 12:00

kørsel af Setup-program under XP går i stå.

Jeg har igennem et stykke tid oplevet at mange af vores "kunder" har problemer med at køre vores setup-fil de skal bruge. Hvis de dobbeltklikker på denne setup-fil, ser man ganske vist timeglasset i nogen få sekunder, hvorefter den bare går ud og man så bare trykke igen og igen uden at der sker nogen aktivitet. Vi har fundet en løsning og det er bl.a at starte maskinen op i Fejlsikret tilstand og så kan programmet godt starte og så boot'e op i Normal tilstand igen bagefter. Men er der nogen der ved om man kan løse problemet uden at skulle start i Fejlsikret hver gang ??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester