Avatar billede Droa Seniormester
21. oktober 2008 - 16:19 Der er 1 løsning

spær internet på HTC diamond?

Hej allesammen, jeg har lige fået en HTC diamond, men siden jeg ikke har fri internet på min abbonoment, ville jeg gære spærre 100% for at gå på nettet over mobil nettet.. også kun tillade den på mit trådløse WLAN derhjemme.. kan det lade sig gøre? og hvordan sikre man sig den ikke står og er på nettet, mens jeg tror den ikke er?

mange tak
Avatar billede mtj111 Novice
26. oktober 2008 - 15:54 #1
Hej

Du kan deaktivere dine dataforbindelser (GPRS, MMS, 3G) ved hjælp af dette program:
http://www.modaco.com/content/pocket-pc-software/246171/new-free-utility/

Det er en cab-fil, som du flytter over på telefonen og kører derfra :)

Når du starter programmet får du en liste over dataforbindelser, og så er det bare at deaktivere dem. Jeg har selv brugt programmet under en tur til Berlin, så den ikke selv begyndte at downloade ting og sager fra nettet (til en pris af 20 kr./mb) - programmet virker helt fint :) Den ændrer ikke ved din WLAN/WiFi-indstillinger.

Med venlig hilsen
Michael
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester