Avatar billede peque Nybegynder
03. oktober 2008 - 13:46

LDAP-server Roaming profiles spørgsmål?

Heysa.

Da jeg overvejer at sætte en LDAP server op på mit arbejde for at få styr over mine brugere, har jeg nogle enkelte spørgsmål som jeg gerne ville have lidt svar på.

1.
Hvis man bruger roaming profiles - kan man sætte det op således at den profil der ligger på den bærbare har 1.priotet (Dvs hvis en medarejder har arbejdet hjemme i weekenden - uden kontakt til PDC - at den accepterer de dokumenter på den bærbare som højst prioteret - dvs den ikke overskriver disse ved connect igen)

2.
Hvordan ville man normalt lave et setup omkring hjemmearbejdspladser og domæne???
Ville man åbne porte til PDC - eller kan man tvinge windows maskinen til at åbne netværk/VPN inden den logger på - med et ordentligt fornuftigt skript.
2.1 --> hvis man så endelig kan det - hva vil der så ske når man ikke har netværk?

3.
Kan man på en smart måde lave et script - der sørger for kun at have 1 profil liggende på den bærbare:
hvis bruger 1 har arbejdet på maskinen, så ligger hans profil på. Men da mine brugere ikke er de smarteste har de fleste flere GB data liggende i deres /home --derfor ville jeg høre om det er muligt at hvis bruger 1 er registreret på maskinen og bruger2 logger - så slettes den lokkale profil af bruger1 - så der hele tiden kun max ligger 1 profil på for at spare plads.

4.
Ville man kunne have sin Outlook profil liggende i sit hjemmebibliotek og dermed ved login på domæne få dette overført til bærbare - skal man så hen og sætte outlook op igen - eller vil den kunne importere indstillingerne uden problemer -- inkl forskellen imellem outlook 2003 - 2007 ???

Min Test PDC er bygget på en Debian server med OpenLDAP og Samba som i princippet fungerer aldeles optimalt - men derfor kunne jeg godt tænke mig at få afklaret ovenstående ting inden jeg sætter det sidste i sving.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester