Avatar billede pchl1990 Nybegynder
20. september 2008 - 19:49

Gateway / Proxy

Hej.


Jeg søger software der gør det muligt for mig at sætte en server op til at fungere som gateway eller proxy, for 2-3 andre PC'er. (eksempel her: http://masl.dk/72bf35f8 ). Det vil sige at personer forbinder VIA den server, til andre bagved-liggende servere - ideen er at de skal være skjulte. Jeg driver et firma og har brug for at server B kan tage over hvis server A går ned, og det skal min gateway også kunne håndtere.

De 2-3 webservere står forskellige steder i verden, og det hele foregår via internettet, og skal kunne klares på 1 netkort (gateway-serveren har kun 1 netkort).

Angående operativsystem så helst windows men linux vil ellers være debian. Gratis software er at foretrække, men en løsning der vil kræve licens kan også accepteres :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester