Avatar billede ansu Nybegynder
01. september 2008 - 19:15

Media Center uden medier at vise

For nylig købte jeg en brugt computer fra DBA.dk, som samtidig var et hjemmebygget mediacenter. Den virker NÆSTEN perfekt, bortset fra en ting; Når jeg søger efter kanaler kan den intet finde.

Jeg har Stofa Bredbånd og et splinternyt kabel til computeren, og det hele er forbundet rigtigt.... altså via et analogt stik (tror jeg det hedder). Men når jeg inde i Windows Media Center søger efter kanaler, står der at den søger via et ANTENNESTIK! og der er ingen steder i guiden og programmet hvor man kan ændre det....

Jeg havde faktisk fuldstændig opgivet dette foretagende, men så installerede jeg Nero Home, hvori der også er et slags mediacenter, og der kunne jeg pludselig finde alle kanalerne! Billedet var dog uklart og grumset, men alligevel mystisk...

Så summu summarum; Har nogen en løsning, eller kender nogen evt. et andet program end Windows' eget, som kan bruges??? På forhånd tak!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester