Avatar billede peter_g_j Nybegynder
14. august 2008 - 00:38 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Google kalender i Outlook

Jeg har brug for at se en googlekalender i min egen kalender i Outlook. Jeg har fået en *.ics fil, som lægger en kalender ind i outlook som en ny kalender ved siden af den gamle. Jeg har brug for at den automatisk kopieres over i min egen kalender, så jeg har det hele samlet i den samme kalender. På den måde håber jeg at kunne se punkterne i "opgavepanelet" i outlook og samtidig få dem med, når jeg synkroniserer min kalender med telefonen.
Avatar billede stalle Nybegynder
17. august 2008 - 16:29 #1
Du kan bruge Google Calender Sync til dette

Bruger den selv, så min kalender herhjemme er magen til den jeg har på job
Avatar billede peter_g_j Nybegynder
18. august 2008 - 15:41 #2
Det hjælper mig desværre ikke. Programmet tager stadig ikke kalenderne under "andre kalenderer" med. Det er kun det der står i min personlige kalender den kopierer. Men det er det andet jeg har brug for.
Avatar billede stalle Nybegynder
20. august 2008 - 18:10 #3
Det er bare ikke det du siger i dit oprindelige spørgsmål.
Der siger du netop, at du vil have det fra din google kalender, ind i din outlook kalender, således outlook kan vise diverse opgaver o panelet til højre.

Google Calendar Sync tager netop Google Kalenderen og synkronisere den med din Outlook, så opgaver/møder etc. bliver vist i højre side.
Avatar billede peter_g_j Nybegynder
09. august 2009 - 21:50 #4
Lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester