Avatar billede cepedep Nybegynder
08. august 2008 - 15:06 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Filtrering SAMT opslag

Jeg har i det ene ark alle 'Posteringer' med KONTO som første kolonne. I det andet ark har jeg 'Kontoplan' - igen med nøglen KONTO i første kolonne.

I arket 'Posteringer' har jeg lavet en filtrering på en KONTO ved hjælp af Autofilter.

Jeg ønsker nu med LOPSLAG i arket 'Posteringer' at lave et opslag på den udvalgte KONTO, således jeg i arket 'Kontoplan' kan hente kontonavn mv.

Selve funktionen LOPSLAG har jeg helt på det tørre - men jeg kan ikke gennemskue, hvorledes jeg fanger den første filtrerede/variable RÆKKE i opslaget, som skal danne grundlaget for opslaget.
Avatar billede jaakko Nybegynder
18. august 2008 - 15:15 #1
Filterfunktionen fungerer uafhægigt af "LOPSALG" og kan derfor ikke bruges umiddelbart. Derfor skal du enten lave en macro, der løser problemet eller enklere: Blot lave en Pivot-tabel på dine data, hvori du så vælger kun at vise den/de konti, du vil se på. LOPSALG laves herefter til Pivot-tabellen.
Svaret er nok ikke umiddelbart forståeligt, men kender du en der er fortrolig med Pivot-tabeller, vil han/hun forstå det....vil jeg tro.
Avatar billede cepedep Nybegynder
09. februar 2010 - 18:25 #2
Accepteret.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har et stort udvalg af Excel kurser. Find lige det kursus der passer dig lige her.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester