Avatar billede okkels Nybegynder
18. juli 2008 - 14:21 Der er 2 kommentarer

ISDN-telefoni: Ascom Eurit 133 melder "ingen abonnent"

Hej Eksperter!

Efter en flytning har jeg nu problemer med at få vores Ascom Eurit 133-telefoner op og køre igen.

Vi har en TDC ISDN2-linie, som fungerer fint, når jeg sætter en anden IDSN-telefon til. Men når jeg hooker den gode gamle Eurit 133 (som TDC i mange år har forhandlet) til, så går der ged i den.

Jeg får klartone, men når jeg ringer op melder den bare "ingen abonnent". Når jeg forsøger at ringe ind på nummeret, sker der ikke noget - den ringer på den linie, jeg ringer op fra, men der er ikke en lyd på Ascom'en.

Alt er sat op som det var tidligere, dvs. med det samme MSN-nummer og fordeling, så der burde ikke være nogen ko på isen... men det er der altså.

Gode idéer, anyone?

Tak.
Avatar billede ebea Ekspert
18. juli 2008 - 15:57 #1
Er det i samme stik du har prøvet den "anden" ISDN tlefon i, som du nu har tilkoblet din Eurit-133 til ?. Jeg tænker her på Terminering af ISDN forbindelse.
Avatar billede okkels Nybegynder
21. juli 2008 - 09:45 #2
Hej ebea.

Ja, det er samme stik, de to telefoner er afprøvet i. Jeg ved ikke, om det fremgår helt klart - men den anden ISDN-telefon jeg har prøvet systemet med var ikke en trådløs model, men en bordtelefon. Jeg ved ikke, om det kan have betydning for setuppet på nogen måde?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester