Avatar billede _anden_ Nybegynder
11. juli 2008 - 10:57

Zip fil kan ikke åbnes fra mail.

Vores medarbejder sidder og arbejder i outlook via en exchange server. Folkene i vores salgsafdeling modtager dagligt salgstal i en mail, som er pakket med zip.

Nu kan en af salgsfolkene ikke åbne denne zipfil fra mailen og det har også medvirket at alle tidligere mails som er sendt med samme  zipfil heller ikke kan åbnes. Han modtager denne fejlbesked.

** - Filen *.zip kan ikke oprettes, Højreklik på den mappe, du vil oprette fil i, og klik derefter på Egenskaber i genvejsmenuen for at kontrollere tilladelserne til mappen. - **

Prøver man at gemme filen på disk, for man samme fejl.
Fejlen påvirker kun den ene mail med denne zipfil, de andre personer i huset har ingen problemer me dat åbne mail eller zipfil.
Personen som har fejl har heller ikke problemer med at åbne andre ZIP filer.

Jeg havde en anden bruger med samme fejl for et stykke tid siden, hvor vi aldrig fandt en løsning. Det endte med en reinstall af maskinen, da hverken reinstall af office eller ZIP ændrede noget som helst.

Nogen som et godt bud på hvad der kan gøres, så jeg ikke behøver at reinstallere det hele igen :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester