Avatar billede the_black_pearl Nybegynder
02. juli 2008 - 11:53 Der er 2 kommentarer

Synkronisering med Exchange-server

Jeg har købt en SonyEricsson Z770i. Jeg vil gerne synkronisere telefonens og min arbejds email og kalender. Mit arbejde har en exchange server hvor man kan SE mail og kalender via internettet (ms web access). Betyder det ikke at man også automatisk kan synkronisere en ekstern konto med Exchange Serveren? Skal mit arbejde give en speciel adgang til dette? Jeg har forsøgt at synkronisere, men får at vide, at kommunikationen bliver afbrudt, og at jeg skal tjekke indstillingerne! Jeg bruger samme webadresse, domæne, brugernavn og adgangskode i telefonen som over internettet.
Avatar billede erbofloe Nybegynder
08. juli 2008 - 23:19 #1
Du skal være oprettet som Mobil User, eller højere, og serveren skal have exchange SP2 installeret. Gælder hvis det er en SBS 2003. Ellers ved jeg det ikke.
Avatar billede the_black_pearl Nybegynder
09. juli 2008 - 08:21 #2
Tak for dit svar. Jeg fik også fat i rette vedkommene i vores IT afdeling, som kunne oplyse, at jeg først skulle oprettes som mobil user. Det har lange udsigter da det er en privat mobil, og de kun opretter for arbejdsmobiler pt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester