Avatar billede gehrke Nybegynder
10. juni 2008 - 11:51 Der er 3 kommentarer

webshop med "credit" system

hej,
jeg leder efter en webshop (gerne hostet) som skal kunne håndtere salg af pdf'er og som skal have mulighed for at man kan købe credits og så bruge dem løbende. Et eksempel kunne være www.istockphoto.com hvor man fx. køber 115 credits for $130 og så kan bruge dem til at købe fotos henover det kommende år.

Håber nogen herinde kan løse mit problem :)
Avatar billede fxj Juniormester
10. juni 2008 - 19:02 #1
Tjek http://bgsys.dk
Deres løsning er baseret på OS Commerce som kan håndtere credits/coupons og salg, som download
Du kan læse mere om OS Commerce her: http://oscommerce.com/
Vil du selv rode med modulerne/opsætning og får brug for hjælp er http://openforum.dk et rigtigt godst sted at starte (på dansk :-)
Avatar billede carindex Nybegynder
11. juni 2008 - 15:00 #2
Har du ikke lyst til selv at starte hele møllen op kan du gratis benytte dig af: http://www.atbizz.com/ de tager kun 15% i kommission og håndterer resten for dig..
Avatar billede cybermike Nybegynder
17. juni 2008 - 20:05 #3
Hvis du er interesseret i en professionelt udviklet løsning til en fornuftigt pris så skal du være velkommen til at kontakte os på mail@mc-solutions.dk , el evt. tlf. 70 220 627

Mvh
Mikkel Christensen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester