Avatar billede jamola Nybegynder
04. juni 2008 - 10:30 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Forskellig sortering på to "Microsoft SQL Server 2005"- servere

jeg har en Crystal Report-rapport, som ved kørsel af dem viser forskelligt resultat på to forskellige "Microsoft SQL Server 2005"- servere.
Rapporten viser en liste med navne sorteret efter navn. Rapporten sorterer korrekt mht Æ, Ø, Å og "Aa" på server 1, men forkert på server 2. På server 2 sorteres så fx navne med Ø sorteres som O.

Det er den samme rapportfil, som ligger på de to servere, og den trækker data fra samme database-view, som dog ligger på to forskellige db-servere. Det ser ud til at collation på de to db-servere er sat ens (SQL_Danish_Pref_CP1_CI_AS). Er der nogen som ved om denne fejl kan opstå på anden måde?
Avatar billede Spotgun Seniormester
04. juni 2008 - 11:22 #1
Er begge SQL servere patchet op med de samme servicepacks og opdateringer fra Microsoft?
Avatar billede jamola Nybegynder
18. december 2009 - 20:56 #2
Spørgsmål lukkes
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester