Avatar billede mxm Nybegynder
30. maj 2008 - 22:22

Flash video player i high/low res

Hej alle.

// Jeg vil lige starte med at fortælle at jeg ikke er den største haj til flash, før jeg går videre til spørgsmålet. Så svar bedes udrettes efter en gennemsnitlig bruger eller uddybes nærmere.//

Jeg er igang med at arbejde på en hjemmeside og vil gerne have implementeret en video player i den. Ik noget fancy noget, bare den integrerede som allerede er i flash. Men den har desværre ikke feature til at afspille den i HIGH/LOW res.

Jeg har ik lyst til at lave 2 flashplayers, da det vil se amatør-agtigt ud, så mit spørgesmål er egentligt om der er nogle af jer som kan hjælpe mig med at implementere en HIGH/LOW res knap 
på den allerede integrerede flashplayer, eller henvise til en tutorial.

På forhånd tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester