Avatar billede suldrup Nybegynder
21. maj 2008 - 09:31 Der er 2 kommentarer

Dynamiske diske går ofte offline

Nogle der ved hvorfor dynamiske diske flere gange om dagen går offline? Hver gang vi reaktivere dem kommer de hurtigt online og er healthy. Kan de skyldes de er tæt på at blive fyldte, der er stadig 3,57 GB tilbage (1%)

Vi kører Windows 2003 R2 - standard - SP1
Avatar billede venturer Nybegynder
27. maj 2008 - 10:43 #1
Det kan desværre skyldes mange forskellige ting.
Hvis du starter med at kigge i din event log (System), og ser om der er nogle event ders med relevans for dit problem. Så kan dét måske give os et udgangspunkt.
Avatar billede serverservice Praktikant
15. juni 2008 - 22:10 #2
Det kan være en driver eller hardwarefejl. Du kan finde producenten af disken med everest corpoerate ed. og scanne den for fejl i dosmode.
Ellers må du læse i event loggen og sende de events herind med rødt skilt fra systremloggen - vi skal vide source og id som venturer skriver.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester