Avatar billede itfc1962 Nybegynder
19. maj 2008 - 22:16 Der er 1 kommentar

Hjemmeside med automatisk opdatering a XML-feed

Hej eksperter !

Jeg arbejder i øjeblikket på et case omkring et livescore website. Sitets primære funktion er at servicere brugerne med de seneste sportsresultater fra ind og udland.

Sitets funktion skal være næsten komplet den samme som følgende website: www.livescore.com. Her har man på forsiden de kommende kampe indenfor de kommende 24 timer, ligesom der er en prioritering af hvilket land der står øverst grundet interessen for den valgte liga (f.eks. er australsk fodbold mindre interessant end engelsk fodbold, og derfor står de engelske ligaer først). Der er desuden en side for hvert land samt sport. På disse sider ser man også kommende kampe.

Mit første spørgsmål er hvor lang tid en standard programmering af dette vil tage? Programmeringen vil jeg kombinere med CMS-systemet SUBDREAMER (www.subdreamer.com), hvor man kan indsætte default PHP-sider.

Feedet vil typisk indeholde: Dato, Land, Liga, Hjemmehold, Udehold, Score i kampen, Målscorere, Gule/Røde kort.

Udfra disse kriterier skal der også kreeres et form for script, der kan sættes default på andre website, og linke til mit site. Scriptet skal blot vise seneste scoring uanset liga - dog skal det være muligt også at kunne vælge en bestemt liga hvorfor der kun skal vises de seneste scoringer.

Er der umiddelbart nogen der vil kende til omfanget af et sådan projekt?

Svaret jeg er interesseret i er om det overhovedet kan lade sig gøre indenfor en rimelig tidsramme samt budget?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester