Avatar billede mcbeast Nybegynder
12. maj 2008 - 22:51

Hardware opdateret, skærm virker periodisk?

Hej eksperter

Her er et spørgsmål af de helt underlige.

Her tilbage i Januar opgraderede jeg min stationære computer. Her iblandt gik jeg fra et 7800GT til et 8800 GT. Problemet her var så at når jeg startede min computer op, ville min gode gamle LCD skærm ikke vise billede. Computeren startede op, kom ind i windows. Det fandte jeg ud af da jeg prøvede at bruge min kærestes LCD skærm der dog var helt ny. Det underlige var så at jeg senere fandt ud af at jeg kunne bruge min gamle skræm på 2 måder:

1. Starte min computer op med min kærestes skærm, hvorefter når computeren var inde i Windows, kunnne jeg skifte til min gamle skærm, hvorefter den virkede? Meget underligt.

2. Hvis min skærm var slukket på powerknappen, og lod den starte op uden at tænde skærmen før den var inde i windows, dette virkede dog kun periodisk.

Problemet er nu at min kæreste er flyttet og har taget sin skærm med sig. Jeg ved min gamle virker. Men hvorfor reagere den sådan? og hvordan kan man afhjælpe det?

Venlige hilsner Peter
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester