Avatar billede idaholst Nybegynder
10. april 2008 - 17:34 Der er 4 kommentarer

Netværksdrev på trådløst.

På et trådløst netværk er en del bærbare koblet op med et netværksdrev på en filserver. Når der skal gemmes på netværksdrevet i f.eks. word, opleves det ofte at der ikke er forbindelse til det pågældende drev og der derfor ikke gemmes...
Jeg forestiller mig, at det er ete eller andet i den trådløse router  der giver problemet for der er ikke noget galt når forbindelsen går via kabel. Hvordan løses problemet samtidigt med at den trådløse forbindelse opretholdes???
10. april 2008 - 17:54 #1
... hvis du (først) kigger efter drevet vha stifinder; er der så også "ikke forbindelse" der ?

Der er som standard en form for TimeOut på et mappet netværksdrev så systemet ikke skal holde den i live hele tiden; mener det er noget med 10-20 minutter. Men straks der forespørges på det mappede drev skabes forbindelse igen. Der _kan_ dog gå et par sekunder...
Avatar billede idaholst Nybegynder
11. april 2008 - 16:32 #3
Ved du noget om hvordan man ændrer på denne time out???
Det underlige er dog, at deer ikke rigtigt bliver skabt forbindelse når der forespørges, først efter 2-flere forsøg genoprettes forbindelsen.
12. april 2008 - 16:13 #4
... der er formegentlig en eller anden KEY i RegBasen som ka' ændre dette - har dog ikke liiiiige kunne finde den...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester