Avatar billede hlund Nybegynder
06. april 2008 - 11:17

Skærm til arbejde og konsoller (ps2 og ps3)

Jeg har ledt et stykke tid efter en skærm jeg både kunne anvende til hjemmearbejde, samt til at tilslutte min konsoller Ps2 og ps3 (Tja når der er børn og hustru i stuen er det ikke muligt at få lov til at sidde der og nørde alene med stuealteret)

Jeg har haft kig på to modeller som jeg bestilte og sendte tilbage igen.
Det var samsungs sync master 2032 m
og samsung syncmaster 225mw

http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=397195
http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=378318

Disse have mange forskellige stik scart hdmi som jeg har brug for til mine konsoller (ok ps3 er ikke købt endnu men det kommer)
De har et godt klart billede og et lækkert design MEN, skærmen strømforsyning larmer (en sagte innoverende høj tøne), specielt når man skruer ned for lysstyrken i skærmen. Dette skete for begge skærme. Jeg måtte sende dem tilbage (hurra for fjernsalg og fortrydelsesret)

Jeg har nu prøvet 2 skærme uden at have fundet den rigtige.

Spørgsmålet er så. ER der nogen der har erfaring med en god PC skærm hvor der samtidigt også kan tilsluttes divers andre ting (ps2 scart, eller komponent video tror det er det den kan bruge) (PS3 HDMI) Gerne har lyd ud. (til høretelefoner)

SKærmen SKAL være stille, da den skal bruges til de dage hvor jeg har hjemmearbejdsdage (Jeg har en meget stille pc i forvejen) og da den placeret i sove´værelset)

Kort sagt en arbejdsskærm der sekundært og som bonus skal kunne spille på både pc og konsol spil.

Jeg har haft kigget på
Fujitsu Siemens SCALEOVIEW H22-1W
http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=374047


Fujitsu Siemens SCALEOVIEW Q22W-1
http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=433812

Nogen der har erfaringer med disse skærme eller andre? Specielt er jeg interesseret i om den er lydløs (altid) og om de har mange tilslutningsmuligher.

mvh
Henning
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester