Avatar billede harholm Nybegynder
26. marts 2008 - 13:02 Der er 2 kommentarer

Trådløs printer

Står og leder efter en ny all-in-one printer.
Men, da jeg ikke ved ret meget om dette, må jeg jo søge hjælp.

Krav :
-Skal være trådløs
-Kunne printe fotos ud i en okay kvalitet
-Skal have mere end 2 farve patroner (sort og farver), helst en 4-6 stk., da jeg ikke gider skifte farve patron hver gang en farve går tom :((
-skal kunne tage kopi'er

Kort sagt, en alm. god printer der bruges til at printe fotos ud, mine opgaver og til at tage en kopi en gang i mellem!!

Har kikket på en Lexmark X9350, men syntes den virker for stor, til noget jeg bare vil have "gemt" væk i et hjørne af stuen.
Avatar billede john.doe Nybegynder
26. marts 2008 - 14:01 #1
Avatar billede harholm Nybegynder
26. marts 2008 - 21:17 #2
Tak for tippet.
Virker som en god løsning, lige indtil jeg fandt en test af denne printer - hvor det tog over 14 min. at få printet et foto ud via kabel og 16 min når det var tråsløs. Det tror jeg ikke jeg vil vente på. 5-8 min er okay, men når vi snakker om kun at kunne printe 4 billeder i timen, så står jeg af.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester