Avatar billede modex Nybegynder
18. februar 2008 - 10:31 Der er 1 løsning

Onlinevisning af kataloger.

Hej,

Jeg har tidligere forhørt mig lidt om udviklingen en katalogvisning i flash etc. Er gået sådan lidt frem og tilbage om at bruge en eksisterende udbyder.

Det undrer mig lidt, der findes så mange udbydere... er det fordi der er mange penge i det, eller er det "bare" så simpelt at udvikle?

Er der nogle der kan fortælle mig om dem der findes (zmags.com, mobisoft.dk, ebookcreator.dk, ipaper osv.), er 2. led, der sælger produktet videre, eller om de selv har udviklet deres systemer fra bunden?

Håber I kan hjælpe mig lidt, da jeg umiddelbart ligger med et bæredygtigt koncept - dog ikke enkeltstående, men nytænkning i forbindelse med at udnytte markedet.
Avatar billede modex Nybegynder
21. april 2008 - 14:27 #1
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester