Avatar billede akjaer Nybegynder
09. februar 2008 - 20:44

Emacs Windows: One or more CON code pages invalid for given keybo

Til min specialeskrivning skal jeg bruge et tool kaldet rsltc, der kan køres via emacs. Det kan køres fint på min stationære og en række andre computere.

Desværre ser det ud til, at det ikke vil køre via emacs på min bærbar (lenovo R61). Programmet rsltc siger "One or more CON code pages invalid for given keyboard code", når jeg kører det fra emacs og får udskriften præsenteret i emacs. Kører jeg det udenom emacs, så får jeg ikke den samme fejl.

Det underlige er, at min installation på den bærbare er fuldstændig identisk med installationerne på de andre computere. Software miljøet er ligesom på de andre computere Windows XP SP2.

Nogen der har en idé om, hvorfor det skulle give problemer på netop lige en maskine, og kun når jeg kører det via emacs?

(det bliver ret nødvendigt at køre det via emacs)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester