Avatar billede nickmartin Nybegynder
17. januar 2008 - 10:46

Problemer med data i pivottabel

Hej

Jeg har et større problem med nogle pivottabeller i Excel.

Mit regneark indeholder over 50 pivottabeller der trækker data fra en del andre regneark. Alle pivottabellerne er bygget op med flere sidefelter, der bliver styret af en makro til at danne en oversigt pr. forekomst i sidefelterne.

Hver måned bliver datafilerne opdateret med nye data, hvilket betyder at der bliver tilføjet nye forekomster i sidefelterne.

Problemet er at selvom jeg ved at datafilen indeholder en speciel værdi der skal vises i sidefeltet, så kan jeg ikke se eller slå den op i sidefeltet, ligegyldigt hvor mange gange jeg opdaterer pivottabellen. Nogle gange er det nye værdier og nogle gange er det værdier der har været der før som pludselig ikke kan vises i pivoten.
Den eneste løsning jeg har fundet er at bygge pivottabellen op igen med samme datakilde, og så virker det, men siden det sker regelmæssigt er det et alt for stort arbejde at bygge +50 pivottabeller op igen hver måned.

Er der nogen der har en forklaring eller en løsning?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har et stort udvalg af Excel kurser. Find lige det kursus der passer dig lige her.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester