Avatar billede mp67533 Nybegynder
09. januar 2008 - 00:08

Integration af aktivitetskalender i wordpress

Jeg har en blog med wordpress 2.3.2, hvorpå jeg gerne vil have integreret et kalendersystem til at vise forskellige aktiviteter. Jeg har prøvet mig frem med mange forskellige løsninger - men har ikke rigtigt kunne få det til at virke.

Den hidtil bedste løsning jeg har fundet er GoogleCalendar, hvor jeg fint kan integere selve kalenderen i på en side.

Problemet er dog, at jeg gerne vil have en widget/element i sidebaren hvor de kommmende 3, 5, 6...n aktiviteter står listet. Gerne med mulighed for at bruge det som link til en beskrivelse af aktiviteteten. Den bedste løsning jeg har fundet pt. til dette er http://www.xvx.ca/icalevents/. Jeg ville dog gerne kunne "manipulere" med dens output, så jeg kan sige hvor mange events den skal vise, om der skal være dato/beskrivelse osv.

Kort sagt så søger jeg en kalenderfunktion til min blog, hvor det er muligt at lave en widget der viser de kommende aktiviteter, gerne med link til en side der viser beskrivelse af aktiviteteten, samt giver mig noget fleksibilitet i forhold til at style outputtet. Jeg er i teorien rimelig indifferent over hvordan det virker - det skal bare virke ;)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester