Avatar billede primdal Nybegynder
12. juni 2001 - 13:17 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Fejl cd-rom

Hejsa

Jeg har installlert en ny computer og så tog vi harddisken fra den gamle og puttede over i så vi kunne få de gamle dataer, efter vi så tog den gamle harddisk ud er der kommet et ekstra cd-rom drev istedet den gamle harddisk, hvordan får jeg den ekstra cd-rom væk. I biosen kan man kun se den harddisk der sidder i plus det cd-rom drev der er i så det er ikke der fejlen er. Og pga det ekstra cd-rom drev synes jeg at computeren tit fryser.

/primdal
Avatar billede kimrosgaard Nybegynder
12. juni 2001 - 13:22 #1
prøv at fjerne det fra egenskaber i system. marker det \"falske\" cdromdrev og klik på fjern og genstart så
Avatar billede sky-net Nybegynder
12. juni 2001 - 14:29 #2
der er fordi du stadig har dine drivers fra din gammel cd-rom det er der for og på jers nye HD er der jo også driver på til det cd-rom drav i har i nu MVH Sky-net
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB