Avatar billede morschmidt Nybegynder
29. november 2007 - 17:55

Sharepoint 3.0, hosting af mange Sharepoints, forskellige brugere

Hej
Vi har i øjeblikket en stor VB6 Booking og kasse applikation hvor vi har et ASP Intranet vi selv har programmeret og som er fuldt integreret med VB6 applikationen.

Det nye er nu at vi skal have lavet et nyt Intranet, jeg er selv faldet meget for mulighederne i Sharepoint Services 3.0 som jo give mange muligheder for billige penge.

Problemet er dog at vi har mange kunder og de jo hver i sær skal have en selvstændig Intranet løsning, dvs flere intranet løsninger, alle med forskellige brugere/koder og rettighedsgrupper. Det betyder også at det ikke skal være AD brugere alle sammen vil jeg mene.

Samtidig vil vi gerne have at vores kunder ligesom i det nuværende kan administrere deres brugere direkte fra vores VB6 applikation.

Ideen er endvidere at alle integrationer til vores hoved applikation skal laves via WebParts. Disse skal dog kun skulle ændres et sted hvorefter de vil fungere på samtlige sharepoints (via GAC eller ?). Er Webparts den rigtige løsning ?

Er der nogle der har nogle ideer til om dette er muligt og hvis hvordan det så skal struktureres ?

Det skal jo meget gerne være let at oprette en ny kunde.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester