Avatar billede megabody Nybegynder
26. november 2007 - 08:56 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

Podcast fra pc til N95

Hej,
Er der nogen derude der kan give en step-by-step anvisning på hvorledes jeg får podcasted eks. P1 programmer fra min laptop (der kører xl pro) via Itunes over på min N95 ?
Er der en smartere måde at gøre det på, eks. direkte til N95 hører jeg gerne, men det er vel en dyr måde at gøre det på eller hur ?
Avatar billede bobdylan Nybegynder
26. november 2007 - 14:51 #1
Hej,
Nokia har udviklet et podcastingprogram til N95 og andre nyere Nokia-modeller, sådan at du direkte fra mobilen kan søge efter og hente danske og udenlandske podcast. podhead.dk (som jeg arbejder for) og Nokia har sammen lavet en detaljeret vejledning i hvordan du installerer og bruger podcastprogrammet på din Nokia-telefon påvores hjemmeside: www.podhead.dk under menupunktet "Nokia Nseries".
Venlig hilsen
Marc
podhead.dk
Avatar billede megabody Nybegynder
26. november 2007 - 15:28 #2
Hej Marc,
Tak for svar - et opfølgende spørgsmål:
Det du/I her beskriver her vil være direkte ned i N95 og dermed skal jeg betale datatrafikken. Dette i modsætning til
at nappe en podcast fra eks. dr.dk og køre den derfra over i N95 - er det korrekt forstået ?
Mvh/Allan
Avatar billede bobdylan Nybegynder
26. november 2007 - 15:58 #3
Hej Allan,
N95 har indbygget WiFi (trådløst netværk), så hvis du har trådløst netværk derhjemme, kan du overføre lyd- og videofilerne gratis til telefonen. Ofte kan du også finde trådløse netværk på offentlige steder. Det vil ormalt altid være billigere end at bruge mobilnetværket.
Venlig hilsen
Marc
podhead.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester