Avatar billede olebertelsen Praktikant
25. november 2007 - 08:51

Fejlmelding vedr. filen polyimage.dll ved brug af billedprogram

Risskov, den 25. november 2007.
For et par år siden begyndte jeg at skrive min slægts historie. Et stort og omfattende arbejde, der ud over en masse tekt også omfattede en fotosamling og en anedatabase.
Fotosamlingen blev organiseret i programmet ’FotoViev’, hvis ’Fotoalbum ver. 3.3.2’ dengang eksisterede i en gratis version.

Al tekst i denne slægtsbeskrivelse er lavet i HTML-format, og hele værket er organiseret, så det åbnes fra en HTML-side med links til diverse sider. Et af disse links åbner FotoAlbum og viser herefter på nydeligste vis det ’træ’ som samtlige billeder er organiseret i. Beskueren har bare tilbage at åbne træ-systemet og vælge ud, hvilke billeder han nu vil gennemse i fuld skærm.

Slægtshistorien er blevet brændt på adskillige CD’er og er nu omdelt til alle interesserede i min familie, og alt har fungeret…..indtil for nylig!
Da begyndte forskellige familiemedlemmer nemlig at brokke sig over, at FotoAlbum ikke ville åbne fotosamlingen.
Selv oplevede jeg det, da jeg skulle forevise mit projekt på en helt ny computer for en større forsamling af interesserede. Da jeg klikkede på linket til FotoAlbum meldte computeren dette:

Error autoinstalling PolyImage2 (Unable to replace DLL at: C:\User\Erik\AppData\Local\Temp\polyimage2.dll\)

…og lidt senere dette:

Error loading PolyImage2 after auto-install


Efterfølgende har jeg forsøgt at finde ud af, hvad der er galt, og mit bedste bud er, at det er nyere versioner af Microsofts Windows browser, der ikke vil åbne, - at der er en koflikt mellem Microsoft browseren og den fejlmeldte fil, for på min egen (ældre) computer virker alt, som det plejer.

Ved nærmere eftersyn viser det sig, at den fil, der refereres til i fejlmeldingen hedder polyimage2.dll 2.4.6.0

Nu er der siden sket det, at FotoView ikke længere kan downloades i en gratis version. Jeg har opgraderet til en nyere betalingsversion, der hedder ’FotoAlbum Pro'. Denne nyere programversion indeholder en anden fil, som jeg går ud fra erstatter den fejlmeldte fil fra den gamle version. Denne fil hedder PolyImagePro.dll  2.2.3.1

Har du et bud på mit problem?
Hvis ikke, -kan du da evt. anbefale mig et andet foto-program, som kan inkorporeres i et HTML-projekt og som ved åbningen viser fotosamlingens ’træ-system’, for det er vigtigt for mig.

Med venlig hilsen ... og håb
Ole Bertelsen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester