Avatar billede laibach Nybegynder
16. november 2007 - 15:23 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Jeg kan ikke få brugerkonti til at virke ordentligt.

Problemet er dette. Arbejder i klub, for at undgå installering af diverse småting børnene kan finde på at hente, prøver jeg med 2 konti.
Men jeg synes ik rigtig det virker.
Installerer jeg fra admin virker programmet fint, men på gæste profilen virker programmet ikke, eller der er ikke en genvej til det, og jeg kan ikke lave en da det ikke vises som nyt program: Eftersom jeg heller ka se exe filer kan jeg ikke bare lave genvej derfra.
Anden mulighed Installer fra gæsten og skriv koden, når der spørges virker kun på visse pcér. Resten af dem blokkerer bare installationen uden at spørge om kode.
Det er klart at jeg vil ha programmerne til at virke på gæste profilen, og stadig blokkere børnenes "sjove" små installationer hvad gør jeg ?
Avatar billede laibach Nybegynder
16. november 2007 - 15:54 #1
glem jeg spurgte det dummeste spørgsmål hidtil...hehe

sorry .

har selvfølgelig fundet ud af det.

skal bare lige ha slettet det her spørgsmål
Avatar billede laibach Nybegynder
16. november 2007 - 15:54 #2
rer
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester