Avatar billede sunshine74 Nybegynder
14. oktober 2007 - 22:39

Fejl box ved opstart af windows

Hej! håber nogle af jer kan hjælpe mig af med et lille men irriterende windows problem. Når jeg tænder min stort set spritnye bærbare pc kommer der en lille box op med teksten: fejl ved indlæsning af ctccw32.dll - det angivne modul blev ikke fundet. Har prøvet at lave en systemgendannelse til for et par dage siden, det ville den iøvrigt ikke. Denne lille box er kun dukket op siden igår og det eneste der har været installeret i løbet af de sidste par dage er Nokia updater, fordi jeg sku opdatere min telefon... Faktisk så kom den box også på et tidspunkt på vores gamle computer. Der fandt jeg heller ikke fejlen, men vi bruger den ikke mere så jeg brugte heller ikke mere tid på det. Hvordan slipper jeg af med den? Nu er alt endelig lagt ind på den, så jeg gider helst ikke at skulle starte den fra scratch. Håber der er nogen der kan hjælpe! p.s. det er vista home premium, præinstalleret.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester