Avatar billede linuxklovnen Nybegynder
05. oktober 2007 - 11:30 Der er 1 kommentar

IE5/6, vista og sidevisning

Hejsa.

Jeg er i gang med at lave en hjemmeside, men står i den "uheldige" situation at jeg bruger Vista. Det betyder at jeg desværre ikke kan teste siden i IE6, og som de fleste ved har IE6 nogle børnesygdomme, som MS først er kommet til livs i IE7. Jeg snakker ikke om png-fixet, som jo kan rettes med en js-fil, men derimod om nogle positionerings- og visningsfejl:

http://confide.dk/terminal/ - tjek siden ud i IE5/6 vs. Firefox/IE7.

Problemet er at jeg ikke kan rette på fejlen herhjemme, da jeg ikk kan benytte IE6 i Vista og for at sige det mildt så virker deres Virtual PC-løsning røv-og-nøgler i Vista med wireless forbindelse til nettet på hostmaskinen.

Håber der er nogle, der kan hjælpe mig med problemet?

Jeg leder efter enten et ultimativt IE5/6-hack eller en måde hvorpå jeg kan benytte IE6 under Vista. Anyone?
Avatar billede olebole Juniormester
20. oktober 2007 - 13:56 #1
<ole>

Min søn bruger VPC under Vista og wireless uden problemer, men har ingen idé om, hvad han gør ... men det kan altså lade sig gøre  :)

/mvh
</bole>
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester