Avatar billede keyblade Nybegynder
22. august 2007 - 18:24

Graf regner & Algebra til STX MaA

Hej Eksperter,

Jeg er lige startet på gymnasiet (STX), med matematik på A niveau. Der har vi så fået ad vide, at vi skal anskaffe os en graf / algebra lommeregner, og de anbefaler texas instruments TI89 eller Voyager 200, men de er ikke ligefrem i den billige ende (vi har fået et tilbud igennem gymnasiet på 1325,- af TI-89).

Så, jeg ville bare høre om der var nogen her der havde forstand på, om det var muligt at få software som jeg kan bruge på en bærbar (da jeg også alligevel vil købe mig sådan en..), da jeg ellers skal ud og købe begge ting.

Ved lidt googling fandt jeg frem til en liste over nogle programmer, men jeg ved ikke om noget af det er noget værd. Det må meget gerne være gratis :), men finder i noget godt software til lidt penge så smid da også det op...

http://ceu.fi.udc.es/SAL/A/1/index.shtml
det var så den liste jeg fandt...


Mvh Martin Andersen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester