Avatar billede jhl102 Nybegynder
19. august 2007 - 17:45

Problemer med ny DVD-brænder NEC Optiarc AD - 7173 A

Jeg har lige købt mig en ny DVD-brænder af mærket NEC Optiarc AD-7173A, og har installeret den efter forskrifterne, men når jeg har brændt en skive, så mister drevet sine egenskaber til at læse, og skrive. Ved genstart af PC, fungerer drevet igen, men kun én gang. Computeren siger at drevet fungerer korrekt, men mine brænderprogrammer kan ikke finde drevet. Mit gamle brænderdrev er ligeledes et NEC, men af ældre dato, og fungerer helt fint, og min PC er en Compaq 6065. Jeg har prøvet at forbinde drevet på alle tænkelige måder, men lige lidt hjælper det. Det er en smule generende at skulle genstarte sin PC, hver gang man skal brænde en ny skive, så PLEASE hjælp.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester