Avatar billede canzer Nybegynder
15. august 2007 - 10:54 Der er 1 løsning

Rippe Navigations CD med beskyttelse?

Hej Peeps.

Mine forældre har et blaupunkt navigations system i deres bil og nu er deres cd efterhånden ved at være så fucked at den til tider ikke virker. Derfor vil jeg have lavet en kopi de kan bruge i bilen i stedet for den originale og desuden også gerne have et image af cden. Nu er problemet så at der er en hulens masse beskyttelse på cden. Jeg har prøvet CloneCD og valgt deres "protected games cd" eller hvad det nu hedder.. Virker ikke :( - Jeg har prøvet at søge lidt på nettet men kan ikke rigtig finde noget der kan hjælpe mig.. Så håber der er nogen af de skarbe hoveder herinde der kan?
Avatar billede canzer Nybegynder
17. oktober 2007 - 11:34 #1
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester