Avatar billede bjs Nybegynder
14. august 2007 - 17:11 Der er 1 kommentar og
1 løsning

pegning ned på en bestemt mappe på webserver

Hej,

jeg har mit domæne hosted ude i byen, og en webserver stående i min egen DMZ. Webserveren er sat op til at køre Office Web Access på følgende adresse https://<global IP>/exchange
Jeg har fået min host til at lave et subdomain som lader owa.<mit domæne>.dk til at pege på den globale IP. Hvordan sætter jeg min ISS op til at dirrigere brugerne ind til exchange-mappen, så man kan nøjes med at skrive owa.<domæne>.dk??
Avatar billede bjs Nybegynder
14. august 2007 - 17:44 #1
Jeg har delvist løst problemet... Jeg har lavet en default.asp fil som ligger i "Default web site" mappen. Den laver så en response.redirect til https://owa.mitdomæne.dk/exchange ..... men jeg er stadig nødt til at skrive https://owa.mitdomæne.dk for at komme ind på siden... jeg ville gerne kunne nøjes med at skrive owa.mitdomæne.dk
Avatar billede bjs Nybegynder
15. august 2007 - 08:47 #2
Har løst det. Ved at fjerne SSL fluebenet i Default web site mappen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Uanset kodesprog, så giver vi dig mulighederne for at udvikle det, du behøver.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester