Avatar billede martinpoulsen_8378 Nybegynder
18. juli 2007 - 10:26 Der er 1 løsning

MacBook hakker når strømstikket tages ud

Hej eksperter.

Jeg har et underligt problem der er ved at drive mig helt til vanvid... Jeg har en MacBook som jeg mest kører windows xp på. Når jeg tager strømstikket fra den hakker maskinen i det, det er især tydeligt hvis jeg afspiller musik, så hakker det med det samme strømstikket tages ud, og når den så kører fra batteri hakker den hver gang jeg fx minimerer et vindue eller gør noget som helst. Jeg har haft problemet en gang før (nu har jeg geninstalleret windows fordi jeg har købt en ny harddisk), og der lykkedes det mig at løse det ved at ændre på bufferstørrelsen af nogle multimedie-asio-drivere, men jeg synes jeg har prøvet alt uden held. Jeg bliver lykkelig hvis nogen kan hjælpe mig!

Vh Martin
Avatar billede martinpoulsen_8378 Nybegynder
15. oktober 2007 - 20:33 #1
luk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester