Avatar billede zeusmedia Nybegynder
05. juni 2001 - 00:41

ASP/SQL programmør søges [Freelance eller fuldtid]

Hej.

Vi søger en freelance ASP/mSQL-programmør på vegne af en klient. Klienten tilbyder ligeledes et års kontraktansættelse med fast månedsløn og har til huse i Nordjylland. Alternativt kan vi tilbyde et freelancejob hvis evnerne er iorden.

Vi arbejder med stramme deadlines, så hastighed samt grundighed er et must. Der er tale om avanceret custom programmering, og der kræves en programmør med grafisk sans og godt kendskab til håndskreven HTML/JavaScript.

Den specifikke opgave er et komplet website med fuld webbaseret administration og mulighed for at \"customize\" selve layoutet via en browser. Siden skal køre på en NT-server med mSQL og IIS 5.0. Der findes et eksisterende administrationsinterface, der skal udbygges og al sourcecode er tilgængelig. Der vil løbende være behov for opdateringer og udvikling af nye funktioner. De første 3 måneder vil være meget hektiske, da der er en kommende begivenhed, der kræver en masse arbejde.

Mener du at dette har interesse og at du iøvrigt besidder evnerne, er der mulighed for en fornuftig løn selv på freelance basis. Senere vil der komme
andre opgaver, så der er nærmest tale om fastansættelse. Vi foretrækker at holde alt arbejde In-House i vore lokaler, men online arbejde kan godtages hvis andet er umuligt.

Skriv gerne et par linier om dig selv samt telefonnumre, så vi har mulighed for at kontakte dig pr. telefon for en snak omkring erfaringsgrundlag med
mere.

Useriøse henvendelser frabedes venligst.

Kontakt:
Jesper Kollerup Jensen
ZEUS MEDIA.design
design@zeusmedia.dk
Tlf: 70 203 803
Mobil: 20 818 234
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester