Avatar billede bladmand Nybegynder
20. juni 2007 - 00:08 Der er 1 kommentar

CPU kører fra 10 til 100 pct - store udsving

Ved normal brug af computeren viser cpu'en mellem 50 og 100 pct. Ved brug af Skype falder jeg ustandselig ud, fordi cpu'en næsten hele tiden står på 100 pct. Den jeg taler med (så længe der er "liv") bruger fra 18 til 35 pct.
Lige nu er kun Windows Jobliste åben + Internet Explore, og cpu'en viser et forbrug på 10 til 90 pct. mens jeg skriver (voldsomme udsving synes jeg).
Jeg bruger en del Photoshop. Har det samme program på arbejdet, hvor det arbejder hurtigere (på en ældre maskine).
Kan nogen måske hjælpe mig.
Venlig hilsen
Bladmand
Avatar billede hep_ Nybegynder
01. juli 2007 - 08:26 #1
det kan skyldes 100000000 ting... Og du skal ikke lægge så meget i den graf. Det eneste du skal tænke på er hvordan du "føler" at computeren performer. Synes du den er langsom, så kan det skyldes software (eller virus, malware etc.) eller indstillinger i XP eller din hardware. Eller måske du bare skal hælde noget mere RAM i din computer.

Hvis du bruger Photoshop, så skal du minimum have 1GB og heller 2GB ram i.

Vi mangler nogle data på din maskine... (Sisoftware Sandra Lite)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester