Avatar billede ncsghimself Nybegynder
31. maj 2007 - 11:05

Åbningstider med automatisk datoskift

Jeg skal lave en oversigt over åbningstiderne for 6 forskellige biblioteker med forskellige åbningstider.
Et par forbilleder har jeg fundet, dels på Esbjerg Biblioteks hjemmeside:
http://www.esbbib.dk, hvor der er er en tabellarisk kalender, der opdateres automatisk, så åbningstiderne for netop den akluelle dag vises. Denne tabel kan ses isoleret på: http://gentofte.bibnet.dk/Aabningstider/Esbjerg/Aabningstider.asp

og Gentofte Bibliotek har en lignende oversigt over åbningstider på: http://genbib.dk, også med automatisk opdatering dag for dag. Isoleret findes denne oversigt på: http://gentofte.bibnet.dk/Aabningstider.asp

Er der nogen af Jer, der har kendskab til at lave sådanne "kalendere". Oversigterne har jo et vist element af kalender i sig, men har ydermere den funktion at informere om åbningstiden netop på den relevante dato, at for søndage og andre helligdage står der som standard LUKKET.

Eller kan nogen henvise til links?
På forhånd tak
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester