Avatar billede kirstineka Nybegynder
23. maj 2007 - 15:50 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Indsætte pdf-fil i AutoCad 2007

Er der nogle forslag til hvordan jeg indsætter en pdf-fil (eller scannet-dokument) i en Autocad-tegning og får et pænt resultat?
Her kommer mit problem. Når jeg har lavet pdf-filen vælger jeg kopi til udklipsholder, og derefter går jeg i autocad-programmet og vælger indsæt. Desværre bliver resultatet meget grynet og utydeligt og udskriften er meget - meget dårlig.
Mit spørgsmål er ikke af hastende karakter.
Jeg har løst opgaven for i dag ved at vælge print screen og derefter indsætte det i paint, hvor jeg beskar det - herefter indsatte jeg det i autocad-tegningen. Resultatet er acceptablet, men der må da være en "lettere vej" (håber jeg).
Avatar billede calo2 Nybegynder
24. maj 2007 - 10:17 #1
Du kan gøre det på følgende måde. Åben din *.pdf fil i photoshop og vælg en dpi opløsning på 300. Du kan evt. lave et "crop" omkring det område du skal ha puttede ind i ATD. Gem derefter filen som jpg i god kvalitet. Indsæt nu det billede i ADT. Nu skulle det gerne se fornuftigt ud. Kommer selvfølgelig an på kvaliteten af din oprindelige *.pdf fil.

TIP! Når du har dit billede indsat i ADT kan du "slukke" for rammen omkring billedet hvis du ikke ønsker den printet eller snapper til. Dette gøres ved at skrive: imageframe (kommandolinien)
Avatar billede calo2 Nybegynder
31. maj 2007 - 14:52 #2
Virker det?
Avatar billede kirstineka Nybegynder
31. maj 2007 - 15:05 #3
Undskyld Calo2, men jeg har desværre ikke photoshop-programmet, så jeg kan ikke finde ud af det lige nu, men jeg kender en der har programmet og vil gøre forsøget med hans hjælp - derfor har jeg ikke svaret dig endnu. Jeg skal lige gøre dig opmærksom på at jeg har alm. autocad 2007 ikke ADT :-)
Avatar billede kirstineka Nybegynder
19. februar 2008 - 09:58 #4
Tak til Calo2.
Nu har jeg endelige fået Fotoshop og afprøvet din "opskrift". Det virker perfekt - 1000 tak.
Undskyld det tog så lang tid.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester