Avatar billede renard Nybegynder
26. april 2007 - 01:35 Der er 1 løsning

Control i usercontrol giver problemer ved postback

Hej, jeg har en drop down list i en usercontrol. Usercontrolen vises på en side, og DDL der fyldes med et dataset.
Jeg har et problem med postback og at få det rigtige selected value ud. Hvis jeg kun fylder DDL første gang siden vises (!Page.IsPostBack), så kan jeg få den rigtige value ud på det valgte i DDL, når jeg klikker videre til næste side. Men indholdet af DDL afhænger af nogle andre valg på siden, så jeg skal også fylde DDL ved postback = true…og når jeg ikke kun fylder DDL første gang siden vises, så er det altid første value i DDL der sættes til selectedvalue; som om DDL fyldes igen, før der tjekkes for selectedvalue. Tror umiddelbart at det er noget med usercontrol, men ved ikke helt hvad...
Avatar billede renard Nybegynder
26. april 2007 - 08:44 #1
Ups, postet det forkerte sted. Tager det over til asp.net :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester