Avatar billede thefghost Nybegynder
19. april 2007 - 14:25

3com OfficeConnect Wirelss router problemer

Hejsa Eksperter.
Jeg har et rigtigt irriterende problem. For snart tre måneder siden har jeg fået indlagt trådløs netværk i bygningen fra Dansk Bredbånd. Jeg har derfor fået en 10Mbps kabel opkobling nettet. Jeg har en bærebar ASUS A6000 Entertainment notebook, med indbygget wireless switch. Derfor har jeg fået fat i en #com Officeconnect Wireless 108Mbps 11g Cable/DSL router da vi er flere som skal kobles på denne forbindelse. Det konkrete problem er at den trådløse forbindelse både er mega ustabil, og at vi max kan trække omkring 1/10 af de 10Mbps gennem den trådløse. Det vil sige at vi ofte bliver disconnected fra det trådløse net og at vi sidder med omkring 100Kbps download speed. Hvis jeg deriomd bruger et kabel direkte fra routeren og til min Labtop er der ingen problemer. Jeg har forsøgt at finde lignende problemløsnings forslag rundt omkring på nettet, og er nået frem til at det muligvis kan være driver problemer i routeren den er gal med, men i så fald aner jeg ikke hvordan jeg skal gå til "makronerne". På 3Coms hjemmeside er der visseopdateringer man kan hente tl sin router hvilket jeg har gjort, men problemet forbliver det samme.  Derudover kan man ikke kontakte deres danske support via mobil telefon (hvilket jeg iøvrigt finder under alt kritik!!!), så der er ikke meget hjælp at hente der.

En der måske kan foreslå en løsning?? Hvis det lykkedes er der max point herfra.

pfh. tak for hjælpen.

Ghostatic
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester