Avatar billede pondo Nybegynder
17. april 2007 - 11:42

Radeon med Asus My Cinema TV kort til tv

Hejsa,

Jeg ser film fra computeren til tv ud, hvor det virker perfekt, med vindue på com og full screen på tv, sat op i Catalyst control Center, MEN det er kun når jeg bruger medie afspilleren etc. Når jeg bruger Cyberlink Power Cinema opfattes det ikke som "tv/film" og derfor vil den ikke smide Power Cinema i full screen på tv'et, og derfor bruger den opløsningen fra windows hvilket medfører "scroll" tv, så man ikke kan se hele billedet men kan scrolle rundt med billedet med musen.

Kan i hjælpe med at fixe det eller komme med et program der kan erstatte Power cinema, og som vil blive kørt som medieplayer gør på tv'et.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester