Avatar billede eikhorsholm Nybegynder
11. april 2007 - 23:16 Der er 1 løsning

Vis filer af anden type end .jpg.

Er det muligt, få vist hvilke filer der findes i en mappe (inkl. undermapper) der IKKE er af typen .jpg?
Og evt. slette dem?

Og til sidst ændre filtyper af typen .JPG til .jpg.

Det hele må gerne ske gennem Terminalen hvis det er muligt?
Avatar billede egonspock Seniormester
11. april 2007 - 23:59 #1
Der var netop et tip på Tidbits-mailinglisten om at bruge en applikation ved navn Notlight, som man kan få herfra: http://www.tidbits.com/matt/default2.html (man bruger != til at indikere at det ikke skal være lig med)

Den sammen med "A Better Finder Rename" herfra: http://publicspace.net/ABetterFinderRename/ - der dog koster ca. 20$ kan gøre det. Havde jeg en hel aften, ville jeg måske strikke et shell-script sammen, for det er ganske muligt at skrive.

Det interessante på mailinglisten kom ca. her: http://emperor.tidbits.com/webx?14@@.3c902ca7/22 rul nedad for gode tips til at bruge Spotlight fra kommandolinjen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester