Avatar billede garfieldzx Nybegynder
04. april 2007 - 06:27 Der er 1 kommentar og
1 løsning

HP USB Flash drive

Hej,

Jeg ved ikke lige om det var her jeg skulle smide mit problem...
nå men jeg har købt en HP Hewlett Packard USB Flash drive 2GB USB2.0, når jeg sætter den i min puter og tænder, så finder BIOS de korrekte oplysninger om den, men så når jeg skal til at starte op, så lige før "login vinduet" kommer, så genstarter puteren, jeg får ingen fejlmeddelse :S
Avatar billede garfieldzx Nybegynder
04. april 2007 - 06:30 #1
Til dem som svare på dette spg, så har jeg ikke mulighed for at teste den før efter påske, eller dvs har muligvis lidt tid senere i dag. Jeg vil blive glad hvis der kommer en løsning til mig :D

God påske alle sammen :D
Avatar billede garfieldzx Nybegynder
19. december 2007 - 05:38 #2
Hov, har helt glemt at lukke dette spg, problemet var mit chipset der skulle opdateres, fandt det på producentens hjemmeside :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester