Avatar billede robertholmjensen Nybegynder
27. marts 2007 - 16:59

Avanceret redigering åbner i Notepad i Outlook 2003

Jeg har brug for at lave en signatur i Outlook 2003, hvor jeg indsætter et billede. Når jeg klikker på "Avanceret redigering" i Outlook, så åbner Notepad i stedet for Word, selv om Word er sat som editor i Outlook. Jeg har forsøgt det samme på en anden maskine jeg arbejder på - og der åbner Word op uden problemer. Jeg har endvidere forsøgt at kopiere signaturfilerne fra den ene computer til den anden (via C:\Documents and Settings\xxx\Application Data\Microsoft\Signaturer) og derefter ændre selve signaturteksten - men dette medfører blot, at billedet ikke vises - men i stedet et rødt kryds. Har endvidere forsøgt at fjerne flueben ved billeder under sikkerhed for automatisk hentning af billeder, men dette hjælper heller ikke.

Så kan nogen hjælpe mig med:

Hvordan jeg ændrer editor fra Notepad til Word i avanceret redigering i Outlook.

og evt. også:

Hvordan jeg sikrer at det billede jeg indsætter, vises i min egen Outlook (jeg er godt klar over, at det måske ikke vises i andre mailprogrammer, afhængig af sikkerhedsindstillingerne).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester