Avatar billede polse Nybegynder
17. marts 2007 - 19:57 Der er 2 kommentarer

whileløkke+udskrive på række, ikke nedadgående

På en side rower jeg nogle ting fra en database ud i nogle celler i en tabel. Der er 2 ting der skal rowes ud 7 gange (da det er hvad tabellen i databasen indeholder) Det gør jeg i en hvileløkke. Tingene kommer dog også ud på siden, men gør så bare at siden bliver MEGET lang. de skal istedet udskrives 3 på første række og 4 på næste, istedet for nedenunder hinanden. Kan man lave en form for dynamiske breaks?
Avatar billede radion Nybegynder
18. marts 2007 - 07:15 #1
prøv evt. at smide din kode, din beskrivelse er en kende svær at forstå syntes jeg
Avatar billede polse Nybegynder
18. marts 2007 - 12:54 #2
har desværre min kode derhjemme, hvor jeg selvfølgelig ikke befinder mig lige nu:-) men vil prøve at forklare det lidt bedre:-) Det drejer sig om at jeg skal have udskrevet nogle felter fra en databasen. Det er en overskrift(på en sanger) og et billede(fra en cd) fra en bestemt tabel. Altså 2 felter. I tabellen er midlertidig 7 billeder og 7 overskrifter. Jeg udskriver så dette via en whileløkke. Informationerne bliver så spyttet ud under hinanden. Det jeg gerne ville var at den første række viser de første 3 cd ´er og den næste viser de sidste 4 cd ´er. Så vi altså i alt har 2 rækker, frem for 7 under hinanden!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester