Avatar billede listige_luc Praktikant
04. marts 2007 - 21:32 Der er 1 kommentar

Skærm slukker helt i Windows Vista

Hej

Efter at jeg for nylig fik opgraderet til Windows Vista er min skærm begyndt at opføre sig mærkeligt indimellem.

Nogle gange slukker den helt. Selvom jeg slukker og tænder igen på knappen, så slukker den bare sig selv igen. Jeg kan ikke engang nå at se om computeren er gået ned eller om den bare kører videre. Den eneste måde at få liv i skærmen igen er ved at slukke eller resette, hvilket giver mig skærmen med at Windows ikke blev lukket korrekt, fejlsikret tilstand osv.

Der er forskellige intervaller imellem problemet, men jeg fornemmer en tendens. Det sker hyppigere når jeg foretager mig flere ting på en gang, har flere programmer kørende, starter flere op på en gang osv. Det sker også hver gang at jeg ændrer i de visuelle effekter mht. udseende vs. ydeevne. Så sker det hver gang.

Jeg kørte XP inden og der oplevede jeg det ikke. Jeg har selvfølgelig oplevet blue screen i ny og næ, men der vidste jeg i det mindste at noget var hændt. :-)
Avatar billede htmlkongen Novice
04. marts 2007 - 22:46 #1
Prøv at opdatere drivere til skærmkort samt grafikkort :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester