Avatar billede kkehlet Nybegynder
02. marts 2007 - 16:26

Spørgsmål ang. genkald

Hej eksperten.

Jeg skriver dette indlæg pga. jeg har et ret træls problem ang. mit lydkort(microfon). Problemet består sågar af at når jeg snakker over ventrilo og en anden person snakker samtidig kan han høre sig selv igennem mig, jeg ved det kan gøres ved at spille musik via. stereomix. Jeg har realtek driver. Udover det har jeg lige købt ny pc og headset(pc150) så jeg skulle formode at problemet ikke ville genkalde sig, men det gjorde det alligevel. Så jeg er meget interesseret i at finde ud af om jeg har en opsætning der er forkert eller slået noget til der ikke skal være slået til.

På forhånd tak (og jeg har surfet spørgsmålene igennem her inde og kan umiddelbart ikke lige finde noget der matcher mit spørgsmål)

/kristiank
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester