Avatar billede cp7 Nybegynder
21. februar 2007 - 21:19 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

DDR Dual Channel Installation genstarter min pc

Hej Eksperter!
Jeg har et bundkort af typen ALiveNF4g-DVI fra AsRock og da dette skulle kunne kører med dual channel ram, har jeg pr dd, investeret i en ramblok ekstra magen til den allerede installerede. Begge ram blokke er af typen Kingston KVR533D2N4/1G men min pc fatter det ikke. Den fryser og genstarter... Tyder dette på ramfejl eller er der andre som har haft ligende problemer?

Håber på hjælp :D
Avatar billede cp7 Nybegynder
21. februar 2007 - 21:29 #1
Nu har jeg fået BIOS til at genkende rammene og den siger det er de samme... så det er ikke det som er problemet. PC'en starter hen til det tidspunkt hvor den skal "hente" windows.. Kunne dette problem skyldes windows vista 32bit? Ved mit bundkort er ok med vista men vil kunne køre 64bit udgaven.. (ønsker jeg ikke pga programmerne)
Avatar billede cp7 Nybegynder
21. februar 2007 - 22:45 #2
Hmm der er vidst ikke mange som har kunne rive sig væk fra Liverpools sejr her til aften? Men jeg vil komme med en yderliger kommentar...
Mit problem skyldes formentlig Vista - min pc vil i hvertfal ikke boote så snart der skal tages fat på windows... og dette er uanset om der køres single eller dual channel.. Så mit problem ligger åbanbart i vista!
Avatar billede cp7 Nybegynder
22. februar 2007 - 10:47 #3
Efter en lang nats arbejde så lykkedes det mig at løse problemet!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
20 min siden Pixeline cd’er til PC Af Mathilde i Windows
I dag 01:14 Windows 10 - IIS 10 Af bsn i Windows
I går 20:39 Boot fra USB Af poulmadsen i Windows
I går 11:43 Gmail-ikon på skrivebordet Win 10 Af ErikHg i Fri debat
I går 09:22 Lopslag Af Luffe i Excel