Avatar billede dogg Nybegynder
13. februar 2007 - 15:40

Flash object autoresize

Hej derude,

Jeg står med et problem med Flash. Jeg har lavet en FLV player ud fra Flash 8´s standard component. Og så har jeg sat den til at autoresize fordi de klip der skal bruges ikke er lige store. Så langt så godt.

Når jeg så skal vise min Flashfilm i HTML, så er jeg jo nødt til at angive fast højde og bredde på min object kode. Mit problem er jo at når de forskellige videoklip har forskellig opløsning, så autoresizer den fint inde i selve flash´en, men at der så kommer til at være store "tomme" flash-områder, fordi object højde og bredde ikke passer til videoklippets størrelse. Og jeg kan ikke regulere object højde og bredde gennem filmens størrelse, for så skalerer den også flashen, og dermed videoklippet, og så ryger pointen.

Er der nogen der har en idé til en måde at løse problemet??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester